Latest Post

6/recent/ticker-posts

Amazon Daily Quiz Answers Today 13 August, 2021 | Win 20,000

 

Amazon Daily Quiz Answers Today 13 August, 2021 | Win 20,000

Amazon daily quiz answers today : If you want to know amazon daily quiz answers 13 August, 2021 then here you can get this. Amazon daily quiz is a very popular quiz and people play this for getting very exciting prizes from Amazon. 

The Amazon quiz started in 2017. But it became popular from the last years. Many YouTube channels also promote this quiz. This is very popular among the Indian audience. There are five questions in this contest. You have to answer those questions to qualify for the gifts from amazon. 

These questions are based on current affairs and general knowledge. You have to select the right answers among the questions. If you select all the right answers you will be qualified for the lucky draw. If you give one wrong answer you will be disqualified. 

So people search for Amazon daily quiz answers today online

Amazon Daily Quiz Answers Today 13 August, 2021

Questions and answers will be updated soon. 

Amazon Daily Quiz Answers Yesterday 12 August, 2021

Q1. Who recently made history as the first Canadian to headline a solo Super Bowl halftime show?

Ans: C) The Weeknd

Q2. Which organisation has proposed to set up an international carbon price floor to help limit global warming?

Ans: A) IMF

Q3. Kenneth Kaunda, who recently passed away was the first president of which African country?

Ans:  B) Zambia

Q4. In a World Fair event in which year and in which city did this device debut?

Ans: B) 1893 Chicago World's Fair

Q5: This car company is from which country?

Ans: B) Germany

Amazon Quiz Answers for 11th August 2021- Win ₹15,000 Amazon Pay Balance

Q1: Launched in 2021, the largest warship ever built for the Royal Navy of the UK is named after whom?
Answer: D) Queen Elizabeth

Q 2: Pulitzer Prize 2021 gave a special citation to which young woman who took out her cellphone to record the killing of George Floyd?
 Answer: B) Darnella Frazier

Q3: A recently discovered frog species found in the Andes Mountains has been named after which famous band?
 Answer:  A) Led Zeppelin

Q 4: What was the nickname of the German fighter pilot who became famous for flying a plane like this in World War I?
 Answer: B) Red Baron

Q 5: This dance form originated from which country?
 Answer: D) Spain


Amazon Quiz Answers for 10th August 2021

Q1: Which European country changed its name to avoid confusion with a province in Greece?
 Answer: B) North Macedonia

Q2: Drag Reduction System or DRS is a very useful tool used in which of the following sports?
 Answer: C) F1

Q 3: China and which country have agreed to build an International Lunar Research Station, possibly on the moon's surface?
 Answer: A) Russia

Q 4: Who is the current CEO of the company that first designed this technology?
 Answer: D) Timothy Cook

Q 5: How many spokes are on the wheel part of this flag?
 Answer: C) 24

What is Amazon Daily Quiz

Amazon daily quiz is an app where users can play quiz everyday and win prizes from Amazon. This is a very popular quiz contest in India. The quiz is played for everyday 24 hours. If you want to participate in this quiz, you just have to download the Amazon Quiz app and start playing quiz. This cannot be played in browser. 

Amazon Quiz Prizes and Offers

Amazon daily quiz offers are not same everyday. It keeps changing. But it offers high price gadgets like smartphone, smart watch or huge cashbacks. Recently they gave 25,000 gift vouchers in Amazon. You can get Galaxy premium mobiles, Iphones and laptops also. 

So people play the Amazon daily quiz and win prizes. So they also search in internet Amazon daily quiz answers. In this website you will get amazon daily quiz answers everyday. 

Video


Conclusion

Amazon is one of the leading ecommerce websites in not only India but all over the world. So they can easily give prizes everyday. Participate in this quiz contest and get the Amazon daily quiz answers from this website. 

Post a Comment

0 Comments